Γεννήθηκε στα ηρωικά Καλάβρυτα το 1968. Μεγάλωσε στη Βάρκιζα, όπου διέμενε από το 1970, ενώ τα τελευταία 15 χρόνια κατοικεί στη Μηλαδέζα Βάρης.
Έχει μια κόρη, την Κατερίνα Θεοδωρακοπούλου εγγονή του γνωστού Βουλιώτη επιχειρηματία, Σάκη Θεοδωρακόπουλου, η οποία είναι πρωτοετής φοιτήτρια στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, του Πανεπιστημίου Πειραιά.
Μιλάει, Αγγλικά, Ιταλικά και Ισπανικά. Έχει σπουδάσει Νοσηλευτική και εργάστηκε στο Ασκληπιείο Βούλας ως Υπεύθυνη και Εφημερεύουσα και τα τελευταία 10 χρόνια εργάζεται ως υπεύθυνη Νοσηλεύτρια στο Κέντρο Υγείας Βάρης.
Διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου και 2ου Δημοτικού Βάρης και μέλος του Συλλόγου Γονέων του Λυκείου Βάρης.
Διατελεί Πρόεδρος του Συμβουλίου της δημοτικής Κοινότητας Βάρης από το 2010.

 

ΚΑΖΟΥΡΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
Εκτελωνιστής

Τηλ. 6977-918020
email: JLIB_HTML_CLOAKING
Γεννήθηκε στη Βάρκιζα, όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα.
Εργάζεται ως εκτελωνιστής.
Έχει αναπτύξει από την εφηβεία του έντονη κοινωνική και πολιτική δράση. 

Ο Ιωάννης Καλύβας γεννήθηκε στον Πειραιά το 1959, είναι παντρεμένος με την Ελευθερία Ευγενίδου και από το 2001 κατοικούν στο Κόρμπι της Βάρης.
Eχουν δύο υιούς, τον Αχιλλέα, μεταπτυχιακό φοιτητή Computer Animation στο KENT University και τον Γιώργο, φοιτητή στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το 1978 εισήχθη στο Τμήμα Μηχανικών Αεροπορίας (ΣΜΑ) της Σχολής Ικάρων και απεφοίτησε το 1982 ως Μηχανικός Ηλεκτρονικών.
Είναι απόφοιτος της Σχολής Πολέμου Αεροπορίας, της Σχολής Αναλυτών Προγραμματιστών Η/Υ, του σχολείου Προηγμένων Ψηφιακών Επικοινωνιακών Συστημάτων του Write Patterson Ohio USA, του σχολείου Προηγμένης Υποστήριξης και Διακρίβωσης Ηλεκτρονικών του Denver Colorado USA, του μεταπτυχιακού προγράμματος «Project Management» του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Κατά την διάρκεια της σταδιοδρομίας του υπηρέτησε ως προϊστάμενος μηχανικός σε μονάδες της ΠΑ, διευθυντής μελετών και παραγωγής του Εργοστασίου ΤΗ Μέσων της ΠΑ, τεχνικός σύμβουλος ηλεκτρονικών συστημάτων των μαχητικών αεροσκαφών F-16, Mirage 2000-5. Έχει επιτυχή πολυετή επιτελική και διοικητική εμπειρία σε θέσεις υψηλής ευθύνης όπως του Διοικητή στην μονάδα της ΠΑ, 128 ΣΕΤΗ όπου ίδρυσε το πρώτο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης της ΠΑ στο Καβούρι. Έχει εκπαιδευτική εμπειρία ως εξωτερικός καθηγητής στη ΣΙ και τη ΣΤΥΑ. Επίσης διετέλεσε για τρία χρόνια Εθνικός Αντιπρόσωπος στο ΝΑΤΟ.
Μετά από 35 χρόνια, ολοκλήρωσε την σταδιοδρομία του στην ΠΑ το 2013, με τον βαθμό του Αντιπτεράρχου και φέρει το τίτλο του Επίτιμου Αν. Γενικού Διευθυντή.
Σήμερα ασχολείται με τις δυνατότητες αξιοποίησης των ερευνητικών και αναπτυξιακών προγραμμάτων της ΕΕ στο πλαίσιο του προγράμματος HORIZON 2020, με έμφαση σε προγράμματα σχετικά με το περιβάλλον και την ασφάλεια.

 

 

ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ιδιωτικός Υπάλληλος

Τηλ. 6977-352922
email: JLIB_HTML_CLOAKING
Γεννήθηκε στην Αθήνα στην περιοχή της Δάφνης το 1965.
Υπήρξε στέλεχος σε μεγάλη Αντιπροσωπεία Αυτοκινήτων με σπουδές στα ΤΕΙ Αθηνών στο τμήμα Ηλεκτρολόγων-Μηχανολόγων.
Από μικρή ηλικία γνωρίζει πολύ καλά την περιοχή της Βάρης καθώς παραθέριζε τα Σαββατοκύριακα και τα καλοκαίρια στην παραθεριστική κατοικία των γονέων του, από το 1966. Είναι μόνιμος κάτοικος της Μηλαδέζας (Βάρη) από την περίοδο που η συγκεκριμένη περιοχή εντάχθηκε στο οικιστικό σχέδιο πόλεως, το 1998.
Γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα του Δήμου τα οποία παρακολουθεί και αντιμετωπίζει μέσω του Τοπικού Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μηλαδέζας του οποίου διετέλεσε για πολλά χρόνια απλό μέλος. Από το 2003 μέχρι σήμερα εκλέγεται στο Διοικητικό Συμβούλιο του προαναφερθέντα Συλλόγου στηρίζοντας ενεργά το έργο του για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της Μηλαδέζας με στόχο την αναβάθμιση της περιοχής. Έχει διατελέσει, επίσης, ως εκλεγμένο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμορφωτικού Συλλόγου Δήμου Βάρης. Τέλος, την περίοδο 2007 -2009 διετέλεσε Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Δήμου Βάρης.
Έχει συμμετάσχει ως εθελοντής στο πρόγραμμα Δασοπροστασίας του Δήμου Βάρης. Παράλληλα, ενεργοποιήθηκε στον αγώνα για τη μη ιδιωτικοποίηση της Ανατολικής Παραλίας της Βάρκιζας προς όφελος των δημοτών και όλων των πολιτών.
Ο Κωνσταντίνος είναι ένας δημιουργικός άνθρωπος, ανοικτών αντιλήψεων, με κέφι και διάθεση για προσφορά στα δημοτικά ζητήματα. Προσωπικός του στόχος είναι πάντα μέσα από συλλογική προσπάθεια η αναβάθμιση του Δήμου Βάρης σε πρότυπα υψηλού επιπέδου κοινωνικής αλληλεγγύης, αντάξια της εμπιστοσύνης των πολιτών. Στον κοινό αγώνα προτάσσει τη δυναμική δρομολόγηση λύσεων όλων των ζητημάτων της Βάρης με σκοπό την ανάδειξη της σε περιοχή πρότυπο.

 

Γεννήθηκε το 1961 στο Κoλινδρό Πιερίας και κατοικεί στη Βάρη στο Δίλοφο- Λαθούριζα, τα τελευταία 20 χρόνια. Έχει μια κόρη και ένα γιο. Μιλάει Αγγλικά.
Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων Β.B.A in Marketing North College, και Η/Υ. Εργάστηκε για 25 χρόνια στην Ολυμπιακή Αεροπορία, τα 10 πρώτα χρόνια σε επιχειρησιακά τμήματα εδάφους, και τα υπόλοιπα 15 χρόνια ως Ιπτάμενος Φροντιστής και ως Προϊστάμενος Καμπίνας Θαλάμου Επιβατών CCA.
Ασχολήθηκε ως σύμβουλος επενδύσεων ακινήτων και παράλληλα με τα κοινά, για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής. Είναι Γραμματέας στο Δ.Σ. του Συλλόγου Ιδιοκτητών Οικοπέδων Εκτός Σχεδίου Βάρης Αττικής.
Είναι μέλος Δ.Ε. στον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Άνω Βάρκιζας Λαθούριζα, καθώς και Συντονιστής Ομάδας Εθελοντών καθημερινής περίθαλψης αδέσποτων στη Λαθούριζα Βάρης εδώ και 4 χρόνια.

 

H Κωνσταντίνα-Ελένη Μελέτη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983 και έκτοτε κατοικεί στη Βάρη.
Αποφοίτησε από το Ενιαίο Λύκειο Βάρης το 2001.
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Θεολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι κάτοχος των πτυχίων Proficiency Cambridge και Michigan,έχει άδεια διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας και επίσης είναι κάτοχος του πτυχίου Dalf C1 της γαλλικής.
Από το 2004 διδάσκει στο κέντρο ξένων γλωσσών <ΕΛΠΙΝΙΚΗ> και από το 2007 έχει τη διεύθυνση του ιδίου κέντρου ξένων γλωσσών.
Από νεαρή ηλικία ασχολείται με τα κοινά και έχει αναπτύξει δράσεις τόσο στον επαγγελματικό της τομέα, όσο και για θέματα της περιοχής.

 

Ο Παντελής Τσολομύτης γεννήθηκε στον Πειραιά το 1958.
Είναι δημότης Βάρης τα τελευταία 15 χρόνια. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά τον Μιχ. Κωνσταντίνο και την Παναγιώτα.
Σπούδασε Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού όπου και υπηρέτησε τρία χρόνια ως τρίτος μηχανικός. Από το 1983 είναι υπάλληλος Ε.Λ.Τ.Α. Εργάζεται ως ταχυδρομικός διανομέας τα τελευταία 20 χρόνια στην περιοχή της Βάρης και έχει γίνει γνώστης των πολλαπλών προβλημάτων της περιοχής.
Με τα κοινά ασχολείται από το 2006. Είναι μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Βάρης από το 2010.

 

ΜΑΚΡΗ ΖΩΗ (ΖΕΤΑ)
ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ

Τηλ.
email:
 

ΜΟΝΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Εμπορικός Διευθυντής

Τηλ.
email:
 
Εμπορικός Διευθυντής στο ραδιοφωνικό σταθμό «105,5 στο κόκκινο»
Γεννήθηκε το 1964. Είναι πτυχιούχος Οικονομικών από την Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Πειραιά και κάτοχος ΜΒΑ.
Εργάστηκε σαν εμπορικός διευθυντής και διευθυντής πωλήσεων και marketing στο χώρο της αγοράς αυτοκινήτου και στον τραπεζικό κλάδο (1990 – 2006).
Από το 2007 είναι εμπορικός διευθυντής στο ραδιοφωνικό σταθμό «105,5 - στο κόκκινο».
Έχει συμμετάσχει ενεργά στη τοπική αυτοδιοίκηση, σε ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία, σε συλλόγους γονέων και σε σχολικές επιτροπές.
Είναι παντρεμένος με τρία παιδιά και μένει στη Βάρη.

ΠΑΝΤΑΛΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΙΒΗ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Συνταξιούχος Εθνικής Τράπεζας

Τηλ.
email: