Γεννήθηκε την 22.6.1977 στην Αθήνα, μεγάλωσε στη Γλυφάδα, όπου και τελείωσε το δημοτικό σχολείο ‘ΣΤΑΥΡΑΚΗ’.
Γυμνάσιο και λύκειο παρακολούθησε στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Αγίας Παρασκευής (Pierce College) και το 1995, πέτυχε στις εισαγωγικές εξετάσεις στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα της Νομικής Σχολής απ’ όπου και αποφοίτησε το 2000.
Κατά το χρονικό διάστημα 2000 έως 2002 απέκτησε δύο τίτλους μεταπτυχιακών σπουδών στο Διεθνές Εμπορικό δίκαιο και στο Εμπορικό Εταιρικό Δίκαιο – Δίκαιο Ηλεκτρονικού Εμπορίου, στο Πανεπιστήμιο του Sussex (University of Sussex) και το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (University of London) αντίστοιχα.
Από το 2002 έως σήμερα είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών με αριθμό μητρώου 24488 και ασκεί το επάγγελμα της Δικηγόρου. Στην 12ετή αυτή πορεία της στη μάχιμη δικηγορία, έχει συνεργαστεί με το Δικηγορικό Γραφείο του Δικηγόρου κ. Κωνσταντίνου Τατάκη στον Πειραιά, στον τομέα του Ναυτικού Δικαίου, με το Δικηγορικό Γραφείο των κ.κ. Δικηγόρων Αγησιλάου και Κρίτωνος Μεταξόπουλου στην Αθήνα στον τομέα του Εμπορικού Δικαίου και του Δικαίου Πνευματικής Ιδιοκτησίας, με το Δικηγορικό Γραφείο του Δικηγόρου Αθηνών κ. Φραγκίσκου Ραγκούση, ποινικολόγου και με το Δικηγορικό Γραφείο του π. Προέδρου της Βουλής και υφυπουργού εθνικής άμυνας, κ. Λουκά Αποστολίδη.
Από το έτος 2007 έως σήμερα διατηρεί και λειτουργεί παράλληλα το προσωπικό της Δικηγορικό Γραφείο στο Κολωνάκι, όπου και συνεργάζεται με αξιόλογους συναδέλφους.
Κύρια ενασχόλησή της είναι η μάχιμη δικηγορία, κυρίως στον τομέα του Οικογενειακού και Ποινικού Δικαίου, αλλά και στους τομείς του Εμπραγμάτου, του Κληρονομικού, του δικαίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου και των συμβάσεων.
Είναι ιδρυτικό μέλος της μη κερδοσκοπικής Οργάνωσης 'Ελληνική Πρωτοβουλία για τη Διαιτησία’ (Hellenic Arbitration Initiative).
Κατέχει επάρκεια διδασκαλίας στην Αγγλική και Γαλλική γλώσσα. Είναι κάτοχος Γερμανικών τίτλων σπουδών, διδάσκεται τη Ρωσική γλώσσα και ομιλεί Ιταλικά και Ισπανικά. Τυγχάνει αριστούχος πτυχιούχος Πιάνου και Θεωρητικών του Εθνικού Ωδείου Αθηνών και μέλος του φιλανθρωπικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού ‘Ευρωπαϊκών και Διεθνών Οργανώσεων για Φιλανθρωπίες’ (The European International Charitable Events).

 

Γεννήθηκε στα Χανιά της Κρήτης πριν από 35 χρόνια και από το 1989 μέχρι και σήμερα κατοικεί στο Πανόραμα της Βούλας. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες.
Γιος ιπταμένου της Πολεμικής Αεροπορίας, σπούδασε και ο ίδιος πιλότος στην Αμερική και εδώ και δέκα χρόνια εργάζεται στην Ολυμπιακή (Αεροπλοία και Αερογραμμές και τώρα στην Olympic Air).
Η αγάπη του για τα κοινά ήταν αυτή που τον ώθησε στο να θέσει υποψηφιότητα για Δημοτικός Σύμβουλος.

 

Γεννήθηκε το 1980 στην Αθήνα και από 1985 μένει μόνιμα στην Βούλα.
Υπήρξε αθλητής Υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης με σημαντικές διακρίσεις.
Παράλληλα με την αγωνιστική του δράση, αποφοίτησε από το Τμήμα Οικονομικής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου. Το μεγάλο του ενδιαφέρον του για την διατροφή τον οδήγησε στην απόκτηση και δεύτερου πτυχίου, από το Τμήμα Επιστήμης της Διαιτολογίας και Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.
Εργάζεται ως κλινικός διαιτολόγος στο Τμήμα Διατροφής του Γ.Ν Ασκληπιείου Βούλας και διατηρεί το ιδιωτικό του γραφείο στην Γλυφάδα.

 

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1951 και κατοικεί στη Βούλα από το 1993. Είναι παντρεμένος με την δικηγόρο Ειρήνη Ρουσάκη και έχουν δύο παιδιά, την Τίνα, πτυχιούχο Νομικής Αθηνών, Α. Δικηγόρο και τον Θοδωρή, φοιτητή στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Παντείου Πανεπιστημίου. Εξειδικεύτηκε στο Ναυτικό Δίκαιο στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Παρακολούθησε μαθήματα MASTER σε θέματα Κοινής Αγοράς (Ευρωπαϊκής Ένωσης). Είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω από το 1987 και ασκεί μαχόμενη δικηγορία στον Πειραιά.
Έχει ιδιαίτερη ευαισθησία σε περιβαλλοντικά θέματα και θέλει να συνεισφέρει στα δημοτικά δρώμενα από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου.

 

ΚΟΤΡΩΤΣΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ (ΡΑΝΙΑ)

Τηλ. 6974-365545
email:
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.
Οι γονείς της διατηρούσαν εξοχικό σπίτι στην Βούλα, όπου ερχόταν τα καλοκαίρια από το 1960.
Από το 1974 και μέχρι σήμερα ζει μόνιμα στην Βούλα. Εδώ έστησε την οικογένειά της, εδώ μεγάλωσε τα παιδιά της, 2 κόρες που φοίτησαν στο Δημόσιο της Βούλας.
Εδώ θα μεγαλώσουν και τα 2 εγγόνια της.
Γίνεται βέβαια κατανοητό, ότι ενδιαφέρεται για την τύχη αυτού του τόπου.
Σπούδασε δημοσιογραφία και Δημόσιες Σχέσεις, Πολιτικές Επιστήμες στην Πάντειο, έκανε δε και ένα Master Περιφερειακής Ανάπτυξης με θέμα Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση.
Μιλάει και γράφει Αγγλικά και Γαλλικά. Ήταν υπάλληλος στην ΕΡΤ επί 20ετία, από όπου αποσπάστηκε και ανέλαβε ως Γενική Γραμματέας Κοινοτικών και άλλων πόρων στο Υπουργείο Εργασίας.
Επίσης παρέμεινε επί σειρά ετών Σύμβουλος για θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Υπουργείο Εργασίας και στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. Μετά διετέλεσε Πρόεδρος του Οργανισμού Ε.ΚΕ.ΠΙΣ,. από το οποίο πιστοποιούνταν τα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ).
Ήμουν υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων στην Γραμματεία Ισότητας.
Πάντα ήταν ενεργός πολίτης στην περιοχή της. Επί 15ετία ήταν εκδότης – μαζί με τον αείμνηστο Γιώργο Χαρτοκάλη – της εφημερίδας «σύνθεση».
Ζητά σε τοπικό επίπεδο, την ψήφο σου. Εάν την εμπιστευτείς – σου το εγγυάται – θα έχεις μια πόλη για να ζεις. 

Γεννήθηκα στα Χανιά το 1968 και σπούδασα Ιστορία Νεωτέρων Χρόνων στη Φιλοσοφική Σχολή του Παν/ιου Κρήτης και στο Παν/ιο Trier της Γερμανίας.
'Έχω εργαστεί στη δημόσια και ιδιωτική εκπαίδευση παραδίδοντας μαθήματα.
Από το 1993 ζω στη Βούλα με την οικογένεια μου, το Στέλιο Περράκη κυβερνήτη αεροσκαφών Πολιτικής Αεροπορίας και την κόρη μου Αυγή μαθήτρια στο 2ο Λύκειο Βούλας , στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του οποίου είμαι μέλος.

 

Γεννήθηκε στο Μαιευτήριο Αθηνών-Αμπελόκηποι (Αττικής) στις 11/6/1990.
Έκτοτε έως και το 2000 που μετακόμισε μόνιμα στη Βούλα κατοικούσε στο Παγκράτι. Το 1998 πήρε μεταγραφή από το 3ο Δημοτικό σχολείο Αθήνας για το 2ο Δημοτικό σχολείο Βούλας από το οποίο και αποφοίτησε.
Εν συνεχεία τελείωσε το 1ο Γυμνάσιο Βούλας καθώς και το 1ο Λύκειο Βούλας το 2005 και 2008 αντίστοιχα ενώ διατέλεσε συνολικά Πρόεδρος 5μελους Συμβουλίου για 5 θητείες και Πρόεδρος 15μελους Συμβουλίου για 2.
Παράλληλα ασχολήθηκε με τον αθλητισμό μέσω του Αθλητικού Επιμορφωτικού Ομίλου Καλαθοσφαίρισης Πρωτέας Βούλας γα 6 χρόνια. Είναι κάτοχος πτυχίου για την Αγγλική γλώσσα επιπέδου Β2 (lower). Μετά το Λύκειο σπούδασε για 4 εξάμηνα σε ΙΕΚ του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΟΤΕΚ) που λειτουργεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού με την ειδικότητα του Τεχνικού Μαγειρικής Τέχνης.
Αφού τελείωσε την Πρακτική του Άσκηση σε γνωστή ξενοδοχειακή μονάδα στην Ιεράπετρα (Κρήτης) δούλεψε σε διάφορες άλλες επιχειρήσεις μαζικής εστίασης σε Γλυφάδα και Βούλα στις οποίες εργάζεται ακόμη και σήμερα.

 

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Τραπεζικός

Τηλ.
email:
 

ΒΑΡΔΑΒΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

Τηλ. 6976224118
email: rikip.vvv.gmail.com
Από το 1979 εργάστηκε ως ιδιωτικός υπάλληλος στον τομέα του τουρισμού και εν συνεχεία ως ιπτάμενος φροντιστής στην Ολυμπιακή Αεροπορία. Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά.
Eίναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Αθλητισμού,Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου μας.
Διετέλεσε επί σειρά ετών Αντιπρόεδρος και Γενικός Γραμματέας στον Γ.Σ. ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ και μέλος της πειθαρχικής επιτροπής της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α.
Σήμερα φοιτά στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στο τμήμα Ευρωπαϊκού Πολιτισμού.
Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά και μένει στη Βούλα.

 

ΔΕΚΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ
ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ

Τηλ.
email: