Η οικονομολόγος Άννα Λεντή – Τομοπούλου, Δημοτική Σύμβουλος της Κοινότητας Βουλιαγμένης του Δήμου μας με τον συνδυασμό Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη πόλη για να ζεις Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.
Γεννήθηκε στις ΗΠΑ και ζει μόνιμα στην Βουλιαγμένη. Χαρακτηριστική είναι η ενασχόληση της σε τομείς που έχουν σχέση με κοινωνικό έργο, όπως αθλητικοί σύλλογοι παιδιών, προσκοπισμό, ιδρύματα για άτομα γ’ ηλικίας, φιλοζωικοί σύλλογοι και σύλλογοι για την προστασία του περιβάλλοντος.
Σήμερα είναι σύζυγος του Θωμά Τομοπούλου και μητέρα ενός κοριτσιού. Τα βασικά της πιστεύω και αξίες είναι το ήθος, η τιμιότητα, η οικογένεια, η θρησκεία και ο σεβασμός της ανθρώπινης ύπαρξης.

 

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970, είναι παντρεμένος και κατοικεί με την οικογένεια του στην Βούλα. Γονείς του ο Θόδωρος και η Σούλα Κοκολέτσου, που χρόνια δραστηριοποιούνται με τα κοινά της περιοχή μας.
Τελείωσε το Κολλέγιο Αθηνών το 1989 και σπούδασε Οικονομικά και Διεθνές Εμπόρiο στο Βentley University στις ΗΠΑ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (ΜΒΑ) στην Διοίκηση Επιχειρήσεων απο το University of Hartford, στις ΗΠΑ και μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά.
Επαγγελματικά δραστηριοποιείται ως στέλεχος επιχειρήσεων σε πολυεθνικές εταιρείες . Υπήρξε αθλητής στον Ν.Ο. Βουλιαγμένης απο το 1980 και μέλος της αγωνιστικής ομάδας ιστιοπλοίας. Ειναι μέλος σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις.
Γνωρίζοντας προσωπικά τον Γρηγόρη Κωσταντέλλο πάνω από 30 έτη, πιστεύει στις οργανωτικές, διοικητικές και διαχειριστικές ικανότητές του καθώς και στις άριστες σχέσεις με τους πολίτες που θα συμβάλλουν στην υλοποίηση του προγράμματος και των στόχων που έχουν τεθεί.
Θα επιθυμούσε ο μελλοντικός Δήμαρχος και το διοικητικό συμβούλιο να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες όλων των εκλεγμένων συμβούλων για έναν καλύτερο Δήμο και θέτοντας σαν προτεραιότητα τα κοινωνικά προβλήματα των ημερών μας.

 

ΜΑΝΤΑΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Στέλεχος Επιχείρησης

Τηλ. 6944-650868
email: JLIB_HTML_CLOAKING
Γεννήθηκε στην Αθήνα πριν από σαράντα πέντε χρόνια.
Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Σπανοπούλου και έχουν ένα γιο και μία κόρη. Είναι μόνιμος κάτοικος Βουλιαγμένης με την οποία η οικογένεια του έχει στενούς δεσμούς από τα μέσα της δεκαετίας του σαράντα.
Σπούδασε στο Ελληνογαλλικό κολέγιο De la Salle, στο Αμερικανικό κολέγιο Θεσσαλονίκης (ACT) και το University of Stirling Scotland απ’ όπου και έλαβε ΜΒΑ με ειδίκευση στο marketing.
Έχει εργαστεί ως Ναυτικός Πράκτορας για περισσότερο από δεκαπέντε χρόνια. Εργάζεται στη Super League Ελλάδα ως υπεύθυνος marketing από την ίδρυσή της το δύο χιλιάδες έξι.

 

Η Βαλεντίνη Λυκιαρδοπούλου έχει καταγωγή από την Κεφαλονιά, γεννήθηκε στο Π. Φάληρο και είναι μόνιμη κάτοικος της Βουλιαγμένης. ¨Έχει τελειώσει το Pierce College , είναι κάτοχος Bachelor in Business Administration του Deree College. , έχει πτυχίο από το ΙΕΚ ΒΑΡΗΣ στην ειδικότητα «Ειδικός Εφαρμογών Διαιτητικής», και έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια διατροφής πανεπιστημίων εξωτερικού.
Είναι παντρεμένη με τον Ευάγγελο Ροδόπουλο, καθηγητή στο BCA , με τον οποίο έχουν μία κόρη Ερατώ, η οποία είναι μουσικός και σπουδάζει στο Β’ έτος του BCA.
Είχε εργασθεί ως Ιδιωτική Υπάλληλος σε μεγάλες εταιρίες, υπήρξε ιδιοκτήτρια Ταξιδιωτικού Πρακτορείου και τα τελευταία χρόνια είναι αυτοαπασχολούμενη.
Διατέλεσε εθελόντρια στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004 και ειδικά στο τρίαθλο που έγινε στη Βουλιαγμένη, στους Special Olympics, και στο Κοινωνικό Ιατρείο της Βουλιαγμένης. Υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Βουλιαγμένης. Είναι μέλος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού και ένα από τα Ιδρυτικά Μέλη της Χορωδίας Βουλιαγμένης.

 

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ (ΛΟΛΟΣ)
Εκπαιδευτής Θαλάσσιου Σκι

Τηλ.
email: