Ο Ιωάννης Αγαλιώτης γεννήθηκε το 1956 στον Λαγανά Ζακύνθου.
Είναι κάτοικος Βούλας από το 1960. Αποφοίτησε από το Ναυτικό Λύκειο «Πρωτέας» στον Πειραιά και σπούδασε στην σχολή Πλοιάρχων «Πρωτέας».
Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον αθλητισμό (συγκεκριμένα με το άθλημα του μπάσκετ) και συμμετείχε σε πολλά πρωταθλήματα (παιδικά, εφηβικά και αντρικά).
Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό (1979). Εργάστηκε στην Ολυμπιακή Αεροπορία ως Διοικητικός Υπάλληλος (1981).
Το 1983 διορίστηκε στο ελληνικό δημόσιο (Διοικητικός υπάλληλος στο Δήμο Βούλας), οπού απασχολήθηκε σε διάφορες θέσεις ευθύνης (τμήμα προσλήψεων, μισθοδοσίας, ασφαλίσεων). Υπηρέτησε για διάστημα περίπου 15 ετών στην εφορία Γλυφάδας στις εισπράξεις εσόδων του Δήμου.
Τα τελευταία 10 έτη διετέλεσε Προϊστάμενος στο ΚΕΠ Βούλας.
Τον Ιούλιο του 2013 κατέθεσε αίτηση συνταξιοδότησης μετά από 35 έτη θητείας κατέχοντας τον Α΄ βαθμό στο Δημόσιο.

 

Ο Μιχάλης Ανδριόπουλος γεννήθηκε στη Βούλα το 1984, όπου και κατοικεί. Επιχειρεί δε, στον κλάδο της υγείας.
Είναι γιός του Κώστα Ανδριόπουλου, που έχει διατελέσει επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. και Αντιδήμαρχος του πρώην Δήμου Βούλας.
Μαθήτευσε στα σχολεία της Βούλας αποφοιτώντας από το 1ο Λύκειο, και πέτυχε στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών, του οποίου είναι πτυχιούχος.
Το 2008 αναδείχθηκε Πρόεδρος του ΤΟ.ΣΥ.Ν. Βούλας (Τοπικό Συμβούλιο Νέων Βούλας), γνωστό για τη διοργάνωση του ετήσιου καλοκαιρινού πρωταθλήματος basket 3on3 Cage Tournament.
Ασχολείται με τα κοινά προσπαθώντας να διαμορφώσει ένα πλαίσιο στο οποίο η κοινή λογική επικρατεί στα πολιτικά πράγματα.

 

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΛΥΔΙΑ
Πτυχιούχος  Οικονομικών και Διοικ. Επιχειρήσεων

Τηλ. 6932-575251
email: JLIB_HTML_CLOAKING
Γεννήθηκε στην Αθήνα. Από 4 ετών παραθέριζε στη Βάρκιζα όπου κατοικεί πλέον μόνιμα τα τελευταία 24 χρόνια.
Είναι παντρεμένη με τον Τάκη Αργυρόπουλο και έχουν μία κόρη, την Αφροδίτη, 20 ετών, δευτεροετή φοιτήτρια Ψυχολογίας, στο Πανεπιστήμιο του Kent στην Αγγλία
Η Λυδία Αργυροπούλου, αποφοίτησε από το Αμερικανικό Κολλέγιο Θηλέων (Pierce College) και σπούδασε Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Αθήνα, πραγματοποιώντας μέρος των σπουδών της στη Γερμανία. Εξάσκησε το επάγγελμα του ταξιδιωτικού πράκτορα, με εξειδίκευση στα συνέδρια και τις Αθλητικές διοργανώσεις. Παράλληλα ανέλαβε διευθυντικές θέσεις σε μεγάλες Διεθνείς Αθλητικές Διοργανώσεις, όπως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου ’97, το Eurovolley ’95, τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας κ.α. Μιλά άπταιστα Αγγλικά Γαλλικά και Γερμανικά.
Ασχολήθηκε πολύ ενεργά με τον αθλητισμό και ειδικότερα με το βόλεϊ, όπου, ως αρχηγός της ομάδας του ΖΑΟΝ Κηφισιάς, κατέκτησε πολλάκις το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και συμμετείχε στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα Πρωταθλητριών. Υπήρξε επίσης επί σειρά ετών βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελλάδος Βόλεϊ.. Από την ηλικία των 18 ασχολήθηκε με τον εθελοντισμό προσφέροντας εθελοντική εργασία στο Παιδοψυχιατρικό Νοσοκομείο «Νταού Πεντέλης», τη «Θεοτόκο», το Γηροκομείο Αθηνών και σε άλλα ιδρύματα.
Είναι Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Βάρκιζας, Πρόεδρος του Αθλητικού Κολυμβητικού Ομίλου Βάρης Βάρκιζας, μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Αντλεριανών Σπουδών και μέλος του Συλλόγου Μερίμνης Ανηλίκων.
Το 2006 εξελέγη Δημοτική Σύμβουλος Βάρης με την παράταξη Βάρη Νέα Εποχή όπου διετέλεσε μεταξύ άλλων Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Βάρης, Υπεύθυνη Τεχνικής Υπηρεσίας, Μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής κ.ά.
Το 2010 εξελέγη Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη του Γρηγόρη Κασιδόκωστα και διετέλεσε, μεταξύ άλλων, μέλος του ΟΑΠΠΑ, τακτικό μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, αναπλ. μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, Αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Η δράση της τα 8 αυτά χρόνια της δημοτικής της θητείας είναι γνωστή. Η εμπειρία της σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος αλλά και σε όλους τους τομείς του Δήμου (οικονομικούς, τεχνικούς, διοικητικούς, κοινωνικούς, πολιτιστικούς) την καθιστά ικανή να προσφέρει τα μέγιστα και στη νέα Δημοτική Αρχή έχοντας κοινά σχέδια και οράματα με τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο.

 

Γεννήθηκε στην Κόνιτσα Ιωαννίνων το 1966.
Είναι παντρεμένος με την Άννα Κανέλλου, πτυχιούχο Νομικής και Διευθύντρια της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου.
Έχει δύο παιδιά την Αρετή, Πτυχιούχο Παιδαγωγικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών και την Έφη, φοιτήτρια Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά.
Κατοικεί μόνιμα στη Μηλαδέζα Βάρης τα τελευταία 28 χρόνια.
Τέλειωσε τις υποχρεωτικές του σπουδές και το Λύκειο στην Κόνιτσα και απέκτησε πτυχίο Γεωπονίας από τα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.
Είναι ιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείου PAPER CLUB στην πλατεία της Βάρης.
Με ευαισθησία στο παιδί και τον αθλητισμό συμμετείχε στις διοικήσεις των αθλητικών σωματείων «Κυανούς Αστήρ» και « Αναγυρούς».
Διατελεί Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης από το 2010 μέχρι σήμερα. Είναι τακτικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου καθώς και του ΟΑΠΠΑ.

 

Γεννήθηκε στη Βούλα το 1961. Γονείς του είναι ο Μιχάλης και η Ευανθία Βαμβασάκη.
Είναι παντρεμένος με τη Μαρίνα Μαραγκουδάκη και έχει τρία παιδιά. Κατοικεί μόνιμα και εργάζεται στη Βούλα, όπου διευθύνει επιτυχώς εταιρία αρχιτεκτονικών κατασκευών κουφωμάτων αλουμινίου-σιδήρου-υαλοπινάκων.
Είναι πτυχιούχος του Ελληνοβρεταννικού Κολεγίου B.G.A. (Marketing) και των Τ.Ε.Ι. Αθηνών (τμ. Διοίκησης επιχειρήσεων) και επί πτυχίω στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς (τμ. Διοίκησης). Εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος, το 1998, με το συνδυασμό " Δημοτική Μεταρρύθμιση Βούλας", του Δημάρχου Γιώργου Μάντεση. Από το 1999 έως το 2002 διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Δημ. Αθλητικού Οργανισμού, μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπης (1999-2000).
Τη διετία 2003-2004 και 2008-2009 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και την οκταετία 2002-2010 μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής. Τη διετία 2011-2012 διετέλεσε μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και το 2013-2014 Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής. Επίσης είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΠΠΑ.

ΒΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Συνταξιούχος

Τηλ. 6972323553
email: JLIB_HTML_CLOAKING
Γεννήθηκε στη Σκλίβανη Ιωαννίνων, κατοικεί στη Μηλαδέζα Βάρης, είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.
Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, ασχολείται εθελοντικά με τα κοινά, προσφέροντας ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του, στους ευαίσθητους τομείς της κοινωνίας μας, που είναι η παιδεία και ο πολιτισμός, με έντονη και ακατάπαυστη δραστηριότητα , μέσα σε συλλόγους γονέων, την ένωση συλλόγων γονέων Γλυφάδας, την ομοσπονδία γονέων, σχολικές επιτροπές κ.λ.π. Είναι Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μηλαδέζας Βάρης.

ΓΕΩΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
Συνταξιούχος

Τηλ 6972-001638
email:
Εκλέχθηκε για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος στο τέως Δήμο βουλιαγμένης το έτος 1975 και υπηρέτησε με αυταπάρνηση την πόλη μέχρι το 1998 δηλαδή 24 συναπτά έτη.
Την οκταετία 1999-2006 ασχολήθηκε με τα δρώμενα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ανατολικής Αττικής διατελέσας Νομαρχιακός Σύμβουλος. Το 2006 εκλέχθηκε ξανά Δημοτικός Σύμβουλος βουλιαγμένης και το 2010 επελέγει από τους συμπολίτες του να υπηρετήσει το νεοσύστατο Καλλικρατικό Δήμο των τριών «Β» ως Δημοτικός Σύμβουλος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον συνδυασμό του ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΥ.
Είναι αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου των τριών «Β» από το 2011 έως και το 2014. Διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βουλιαγμένης επί οκταετία και εκπροσώπησε τον τέως Δήμο σε διάφορες αποστολές στο Εξωτερικό (Νέα Ορλεάνη –ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ- ΟΡΛΑΝΤΟ των ΗΠΑ- Πεσκάρα Ιταλίας, Πάφο Κύπρου κ.α.).
Συμμετείχε ως Ιδρυτικό Μέλος, ως Γενικός Γραμματέας και πρόεδρος, σε πολλούς Συλλόγους της βουλιαγμένης και για μεγάλα χρονιά διαστήματα: (Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης, Ναυτικός Όμιλος Κατοίκων Βουλιαγμένης, Πνευματικό Κέντρο, Σύλλογος Περιβάλλοντος, Σύλλογος Γονέων κα Κηδεμόνων όλων των σχολείων της Βουλιαγμένης τα οποία διακρίθηκαν.) Διετέλεσε αναπληρωματικός αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβούλιο του Θριάσιου Νοσοκομείου.
Είναι παντρεμένος, έχει δύο κόρες κα κατοικεί στη Βουλιαγμένη. Κατάγεται από το χωριό «ΤΡΙΠΟΤΑΜΑ» της Φωκίδας Καλαβρύτων είναι συνταξιούχος λογιστής στέλεχος Πολυεθνικής εταιρείας.

Ο Ιωάννης Δήμας γεννήθηκε στην Βάρη το 1956. Αποφοίτησε από το Λεόντειο Λύκειο της Νέας Σμύρνης το 1974.
Είναι αρχιτέκτονας μηχανικός, απόφοιτος της Ειδικής Σχολής Αρχιτεκτονικής στο Παρίσι (ECOLE SPECIALE) (1979). Κατέχει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών D.E.A. Πολεοδομίας – Χωροταξίας του Πανεπιστημίου ΠΑΝΘΕΟΝ – ΣΟΡΒΟΝΝΗ Ι. (Pantheon – Sorbonne I).
Συμμετείχε στις εργασίες του Κέντρου Πολεοδομικών Ερευνών Παρισίων C.R.U. Από το 1986 έως το 1994 διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος της Συμπολίτευσης του Δήμου Βάρης και ήταν Υποψήφιος Νομαρχιακός Σύμβουλος στις Νομαρχιακές Εκλογές Ανατ. Αττικής το 1998, με τον Δημ. Φράγκο.
Είναι παντρεμένος με την αρχιτέκτονα Χρύσα Χρυσίνα. Έχει δύο γιούς. Μένει και εργάζεται μόνιμα στην Βάρκιζα, όπου διατηρεί με την σύζυγό του αρχιτεκτονικό γραφείο.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Έκτοτε μένει στην Βούλα όπως και η οικογένεια του η οποία κατοικεί εκεί από τον ερχομό της το 1922 από την Μ. Ασία. Γιος του Λάζαρου Καγεώργη επί 4 συνεχείς τετραετίες Δημοτικού Συμβούλου και Αντιδημάρχου διοίκησης και οικονομικών Βούλας και της Δέσποινας Κάρλου καθηγήτριας επί σειρά ετών στο γυμνάσιο-λύκειο Βουλιαγμένης.
Τελείωσε το δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο Βουλιαγμένης όπου διετέλεσε και πρόεδρος 15μελούς. Αποφοίτησε από το οικονομικό τμήμα του Πανεπιστημίου "Anglia Ruskin University" στο Cambridge της Αγγλίας και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MSc) στην διοίκηση πληροφοριών και χρηματοοικονομίας από το Πανεπιστήμιοu "University of Westminster" του Λονδίνου.
Παρακολούθησε πολλά σεμινάρια της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών. Μιλάει 2 γλώσσες Αγγλικά και Ιταλικά. Υπηρέτησε 17μηνη στρατιωτική θητεία στο πεζικό από όπου απολύθηκε ως Έφεδρος Ανθυπολοχαγός πεζικού με ειδικότητα οικονομικού.
Ως αθλητής του υγρού στίβου του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης κατέλαβε το πρωτάθλημα Ελλάδος στους νέους το 1997, καθώς και την δεύτερη θέση στους νέους στο πρωτάθλημα Ελλάδος το 1995 και 1996.
Από το 2005 εργάσθηκε στην First Business Bank, Eurobank και ως στέλεχος στην ABN AMRO BANK ως χρηματοοικονομικός αναλυτής καθώς και στην EUROBANK PROPERTIES.
Από τον Απρίλιο του 2010 διαχειρίζεται το ιδιόκτητο πρατήριο υγρών καυσίμων με την επωνυμία AEGEAN στην Παραλιακή στην Βούλα.

ΚΑΡΑΓΙΑΝ ΩΣΑΝΝΑ (Νανά)
Επιχειρηματίας

Τηλ. 6977-094203
email: JLIB_HTML_CLOAKING
Γεννήθηκε στο Πειραιά. Είναι απόφοιτος σχολής λογιστών και ελεύθερη επαγγελματίας.
Είναι παντρεμένη με τον χημικό μηχανικό ΕΜΠ Ραφαήλ (Λίλο) Καραγιάν και έχει δύο κόρες την Ντιάνα φυσικοθεραπεύτρια και την Σουζάνα οικονομολόγο σε πολυεθνική.
Ζεί μόνιμα στη Βούλα από το 1985, διετέλεσε επί σειρά ετών μέλος και ταμίας στο Δ.Σ. του συλλόγου γονέων 2ου λυκείου Βούλας. 2003-2006 γενική γραμματέας στον εξωραιστικό σύλλογο Πανόραμα. 2006-2010 εκλέγεται δημοτική σύμβουλος Βούλας, με τις αρμοδιότητες της αντιπροέδρου δημαρχιακής επιτροπής, τακτικού μέλους Δ.Σ. ΚΑΠΗ, αναπληρωματικού μέλους βρεφονηπιακών σταθμών, τακτικού μέλους πνευματικής εστίας Βούλας, τακτικού μέλους σχολικής επιτροπής ΚΑΑΠΑΑ (πρώην ΠΙΚΠΑ), τακτικού μέλους σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. 2010-2014 εκλέγεται δημοτική σύμβουλος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης με αρμοδιότητες: υπεύθυνη δημοτική σύμβουλος ΚΑΠΗ-κοινωνικής πολιτικής του Δήμου και δια βίου μάθησης, τακτικό μέλος επιτροπής ποιότητας ζωής, τακτικό μέλος σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, αναπληρωματικό μέλος ΟΑΠΠΑ, έως τον Ιούνιο του 2013.

Γεννήθηκε στη Βουλιαγμένη. Είναι επιχειρηματίας ξενοδόχος με τουριστικές επιχειρήσεις στη Σκιάθο και στην Αθήνα.
Διατέλεσε για δέκα χρόνια Πρόεδρος Ξενοδόχων Σκιάθου ενώ για έξι χρόνια ήταν μέλος της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Νομαρχίας Μαγνησίας. Υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδας και διεθνής αθλητής με πανευρωπαικές νίκες στο θαλάσσιο σκι.
Τo 2010 εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του αδελφού του Δημάρχου Γρηγόρη Κασιδόκωστα.

Ο Βασίλης Μιχαλόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978, είναι μόνιμος κάτοικος Βάρης, με οικογενειακή καταγωγή από τη περιοχή.
Είναι πτυχιούχος Τοπογράφος Μηχανικός και Εργολήπτης Δημοσίων Έργων.
Έχει εργασθεί στο χώρο της κατασκευής δημοσίων έργων (κατασκευή αεροδρομίου EΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ - έργα υποδομής σε διάφορους Δήμους.)
Εργάσθηκε στη Τεχνική υπηρεσία του Δήμου Βάρης (2002-2004), όπου δραστηριοποιήθηκε στο τομέα των Πολεοδομικών θεμάτων και των Έργων Υποδομής του Δήμου.
Από το 2002 διατηρεί γραφείο μελετών και κατασκευών στη Βάρκιζα, το οποίο ασχολείται με τη μελέτη, επίβλεψη, κατασκευή και διαχείριση ιδιωτικών έργων.
Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου “Ιδιοκτητών οικοπέδων Εκτός Σχεδίου πόλης Δήμου Βάρης”, ο οποίος ασχολήθηκε με τη τροποποίηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου της Δημοτικής Ενότητας Βάρης.
Είναι η δεύτερη φορά που θέτει υποψηφιότητα για Δημοτικός Σύμβουλος.

ΜΠΡΑΙΜΝΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ
Επιχειρηματίας

Τηλ. 6937-074091
email: JLIB_HTML_CLOAKING
Γεννήθηκε στην Αθήνα και από το 1980 ζει στη Βάρη.
Σπούδασε Αρχιτεκτονική και εκπαιδεύτηκε στην διακόσμηση εξωτερικών χώρων. Εδώ και δώδεκα χρόνια έχει αναλάβει την οργάνωση εκδηλώσεων στις οικογενειακές επιχειρήσεις «κτήμα Μπραΐμνιώτη και κτήμα Μεσόγειος» .
Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ψυχολογίας για την επικοινωνία και τις ανθρώπινες σχέσεις καθώς και σεμινάρια για την πράσινη ενέργεια, το περιβάλλον και τις σύγχρονες πόλεις.
Υπήρξε μέλος σε πολλούς συλλόγους που φροντίζουν τα ζώα, καθότι ενδιαφέρεται πολύ για αυτά.
Μιλάει Αγγλικά, Ιταλικά και Γερμανικά.
Είναι παντρεμένη και έχει έναν γιό και μια κόρη.

ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Ηλεκτρονικός-Προγραμματιστής Η/Υ

Τηλ. 6944-443928
email: JLIB_HTML_CLOAKING
Ο Βασίλης Παπαμιχαήλ γεννήθηκε στην Αθήνα το 1956 και από τότε κατοικεί μόνιμα στην Βάρη μαζί με την σύζυγό του Ιωάννα Παπαμιχαήλ και τα δύο του παιδιά, Μιχάλη και Μαρίνα.
Σπούδασε Ηλεκτρονικός και Προγραμματιστής Η/Υ. Ομιλεί Αγγλικά.
Επί 33 έτη εργάζεται ως διευθυντικό στέλεχος σε εταιρεία τηλεπικοινωνιακού υλικού. Είναι υπεύθυνος συντονισμού και υλοποιήσεων προγραμμάτων παραγωγής προϊόντων υψηλής ποιότητας για την Αεροδιαστημική Βιομηχανία.
Ασχολήθηκε ενεργά με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα ως ποδοσφαιριστής, προπονητής, τεχνικός διευθυντής και γενικός διευθυντής στην ομάδα «Κυανούς Αστήρ Βάρης» επί 30 έτη, όπου δημιούργησε τις Ποδοσφαιρικές Ακαδημίες. Επίσης, διετέλεσε προπονητής στις ομάδες «Βουλιαγμένη» και «Χαραυγιακός».
Το 2013 διετέλεσε πρόεδρος Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής.
Η εμπειρία που έχει αποκτηθεί από την Επαγγελματική σταδιοδρομία στον τομέα οργάνωσης και υλοποίησης προγραμμάτων καθώς και η μακροχρόνια ενασχόλησή του σε Συλλόγους παρέχει τα εχέγγυα για την επιτυχή συμμετοχή του στα κοινά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

stabelou
Γεννήθηκε στη Νέα Ερυθραία Αττικής, απόφοιτος της σχολής θηλέων «Ελληνική Παιδεία». Εργάσθηκε στο Νοσοκομείο Ατυχημάτων Κηφισιάς (Κ.Α.Τ.) στη Διεύθυνση Προσωπικού ως διοικητική υπάλληλος.
Είναι παντρεμένη με το Λάμπρο Σταμπέλο, μητέρα του Γιάννη Σταμπέλου πτυχιούχου Οικονομικών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ο οποίος έχει επιτυχημένη καριέρα στο εξωτερικό. Κατοικεί στη Βούλα από το 1980.
Με το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης επισήμως ασχολείται από το 1999. Η αγάπη της για τον πολιτισμό και το ενδιαφέρον της για την ανθρώπινη προσφορά την οδήγησε να έχει ενεργό συμμετοχή στα δρώμενα του Δήμου Βούλας.
Είναι :α) Μέλος –χορωδός της μικτής δημοτικής χορωδίας β) Συμμετέχει στην ομάδα παραδοσιακών χορών Τα χρόνια από 1999-2010 ήταν μέλος των διοικητικών συμβουλίων της Πνευματικής Εστίας Βούλας (Π.Ε.Β.) Η εμπειρία που απέκτησε τη δωδεκαετία αυτή σε συνδυασμό με την ανιδιοτελή προσφορά της που στόχο είχαν μια καλύτερη ποιότητα ζωής στους Βουλιώτες είναι ο λόγος που αποφάσισε να διεκδικήσει μια από τις θέσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο της πενταετία 2014-2019 με το συνδυασμό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου «Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη πόλη για να ΖΕΙΣ» Ως υποψήφια δημοτική Σύμβουλος τονίζει ότι πάνω από όλα στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προέχει η ανθρώπινη επικοινωνία και αλληλεγγύη μέσα από την ενεργή ακρόαση των δημοτών. Η ενεργή ακρόαση και η σκληρή δουλειά είναι τα εργαλεία που μπορεί να δώσουν τη σωστότερη λύση στα θέματα και τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας.

ΣΦΕΤΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Συνταξιούχος ΔΕΗ

Τηλ. 6937-068185
email:
Συνταξιούχος ΔΕΗ
Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Γούλα και έχει δύο παιδιά, την Βάσω και τον Σήφη.
Κατοικεί μόνιμα στο Δίλοφο Βάρης.
Με σαρακατσάνικη καταγωγή και αγάπη για την παράδοση μετά τη συνταξιοδότησή του έχει δώσει όλες τους τις δυνάμεις στην ανάδειξη και στη διατήρηση των παραδόσεων των σαρακατσαναίων. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Διλόφου « Ο Άγιος Πέτρος» και Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Διλόφου Βάρης.
Το 2010 εκλέχθηκε ως Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Βάρης και σήμερα διατελεί Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της δημοτικής Κοινότητας Βάρης.

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Συνταξιούχος Επιχειρηματίας

Τηλ. 6946-129100
email:
Είναι γόνος Μικρασιατών προσφύγων. Υπηρέτησε 30 μήνες στην Ε.Β.Α. ως εθελοντής. Ως εθελοντής πολέμησε στην Κύπρο 3 χρόνια μετά από τη θητεία του για την αποτίναξη του Αγγλικού ζυγού και την ένωση της Μεγαλονήσου με τη μητέρα Ελλάδα. Το 1971 νυμφεύτηκε τη γυναίκα της ζωής του Νατάσα η οποία είναι εκπαιδευτικός και απέκτησε με τη βοήθεια του Θεού 7 παιδιά, 4 αγόρια και 3 κόρες. Το 1982 εστρατεύθη στο πλευρό του Μητροπολίτη Κονίτσης Σεβαστιανού όπου παρέμεινε έως την εκδημία του ιεράρχη το 1995 αγωνιζόμενος μέσα από τις γραμμές της Σ.Φ.Ε.Β.Α. για την λευτεριά των αδελφών μας της αλύτρωτου Ελληνικότατης Βορείου Ηπείρου μας. Από το 1989 έως το 1999 αντιπρόεδρος του Ι.Ν. ΑΓ. Νεκταρίου Βούλας. Το 1988 ίδρυσε το περιφερειακό τμήμα του Λυκείου Ελληνίδων στη Βούλα και έκτοτε συνεχίζει. Το 1990 οργάνωσε μαζί με φίλους την εορτή της Πρωτομαγιάς και της Καθαρής Δευτέρας που γιορτάζονται μέχρι σήμερα στην πλατεία του ΑΓ. Νεκταρίου. Ως πολύτεκνος εξελέγη 2 φορές πρώτος σε ψήφους στον σύλλογο πολύτεκνων και υπήρξε για χρόνια αντιπρόεδρός των. Το 1985 και το 1997 βραβεύτηκε τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του από τον υπουργό Κοιν. Υπηρεσιών για την κοινωνική τους δράση. Εγκατεστάθη στη Βούλα οικογενειακώς το 1987. Έχει εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος Βούλας το 2002, το 2006 και το 2010. Τη διετία 2005-2006 υπηρέτησε ως αντιδήμαρχος περιβάλλοντος. Είναι πλέον συνταξιούχος επιχειρηματίας. Έχει συστήσει την εθελοντική ομάδα Βούλας που διαθέτει 46 εθελοντές. Η εθελοντική ομάδα περιφρουρεί το περιαστικό δάσος του Πανοράματος 365 ημέρες το χρόνο. Έχει φυτέψει 9500 δέντρα μόνο στη Βούλα, εκτός από την συμμετοχή του σε δενδροφυτεύσεις στον Βύρωνα, Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Γλυφάδα, Βουλιαγμένη, Βάρη. Ίδρυσε μαζί με φίλους την «Πολιτιστική Συντροφιά Βούλας» , την πλέον δραστήρια στον τομέα με δεκάδες δράσεις ετησίως, αφορώσες τον πολιτισμό, την ψυχαγωγία, την τέχνη, την Ελληνομάθεια και προσκυνήματα Ιερών χώρων.

ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΗΛΕΚΤΡΑ
Αρχιτέκτων ΕΜΠ

Τηλ 6941449337
email: JLIB_HTML_CLOAKING
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Βούλα.
Σπούδασε Αρχιτέκτονας στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο.
Διατηρεί αρχιτεκτονικό γραφείο στην Γλυφάδα, μέσα από το οποίο σχεδίασε, κατασκεύασε και διαχειρίστηκε μεγάλα έργα τα τελευταία είκοσι χρόνια, σε όλη την Ελλάδας. Έργα της κοσμούν την Βούλα, Γλυφάδα, Αθηνά, Μύκονο, Αργολίδα, Εύβοια και αλλού. Τα έργα της έχουν δημοσιευτεί σε επιστημονικά περιοδικά.
Είναι κυρία μέτοχος και Διευθύνουσα Σύμβουλος σε δύο Ανώνυμες Εταιρείες και σε πολλές Κοινοπραξίες Τεχνικών Έργων. Οργανώνει και αναπτύσσει επιχειρηματικά τον όμιλο pmsgroup (www.pmsgroup.gr) στις νέες τεχνολογίες αιχμής περιβαλλοντικού χαρακτήρα.
Από το σχολείο ήταν μέλος στα πενταμελή και δεκαπενταμελή συμβούλια του Γυμνασίου και του 1ου Λυκείου Βούλας.
Εκπρόσωπος της Σχολής Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ στην Ένωση Ευρωπαίων Αρχιτεκτόνων Φοιτητών, μέλος της οργανωτικής επιτροπής πολλών διεθνών συνεδρίων.
. Το 2002 εξελέγη για πρώτη φορά Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Βούλας με τον συνδυασμό «Δημότες της Βούλας».
Το 2006 ήταν Υποψήφια Δήμαρχος με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «ΟΡΑΜΑ».
Στις εκλογές του 2010 ο συνδυασμός «ΟΡΑΜΑ» συνεργάστηκε με τον Γρηγόρη Κασιδόκωστα και η ίδια εξελέγη Δημοτική Σύμβουλος στην ΔΕ Βούλας.
Από το 2011 έως την λήξη της θητείας του Γρήγορη Κασιδόκωστα διατέλεσε Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσία και Πολεοδομίας.
Από το 2006-2010 διατέλεσε Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βούλας. Ονειρεύεται και σχεδιάζει μια πόλη ιδανική για το αύριο, με την εμπειρία του αρχιτέκτονα που έχει την δυνατότητα να υλοποιήσει τα έργα του.

ΨΑΛΛΙΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Γενικός Χειρουργός

Τηλ. 6972-006153
email:
Ιατρός Γεννήθηκε στη Μεθώνη Μεσσηνίας και κατοικεί στη Βούλα από το 1979.
Είναι παντρεμένος με την Υπαπαντή Μηλιανού και έχει δύο κόρες, τη Σταυρούλα και τη Γαλατιανή. Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από 28ετίας. Εργάζεται στο "Ασκληπιείο" ως Ιατρός Χειρουργός και υπεύθυνος επί 20ετία του Ενδοσκοπικού Ιατρείου.
Συμμετείχε ενεργά σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια με πολλές εργασίες και ανακοινώσεις (τρεις εξ'αυτών πήραν το Α' βραβείο σε διεθνή συνέδρια) ως και στη συγγραφή αρκετών ιατρικών βιβλίων. Μέλος και πρώην Πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων του "Ασκληπιείου".
Ασχολήθηκε επί 14ετίας από τη θέση του Προέδρου και Αντιπροέδρου με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Διετέλεσε Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων του Δήμου (1996-2000).
Από το 2003 έως και το 2010 ήταν Δημοτικός Σύμβουλος Βούλας. Η αγάπη του για τις ευαίσθητες ηλικίες τον ώθησαν να ασχοληθεί με τα παιδιά της Βούλας, από τη θέση του Αντιδημάρχου Παιδείας (2003-2004) και από τη θέση του Προέδρου της επιτροπής Παιδείας του Δήμου (2005-2007).
Από το 2006 έως και το 2010 ασχολήθηκε ενεργά από τη θέση του Προέδρου του ΚΑΠΗ Βούλας για τα προβλήματα της τρίτης ηλικίας και όχι μόνο.
Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας (2008-2009).

Ο Σπύρος Πανάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βουλιαγμένη και κατοικεί με την οικογένειά του μόνιμα στη Βούλα.
Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Ρόπα και πατέρας μιας μικρής κόρης.
Η οικογένεια του έχει ρίζες στην Κεφαλονιά και στη Μικρά Ασία.

Μετά την αποφοίτησή του από το Λύκειο Βουλιαγμένης, σπούδασε Μεταλλειολόγος – Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Στηριγμένος στη σκληρή δουλειά και στο πάθος για τελειότητα, είναι σήμερα ένας επιτυχημένος επαγγελματίας στο χώρο των τουριστικών επιχειρήσεων.
Παράλληλα με την επαγγελματική του δραστηριότητα ανέπτυξε ενεργή παρουσία στα τοπικά δρώμενα της Βουλιαγμένης, συμμετέχοντας σε ομίλους, συλλόγους, αθλητικά σωματεία κλπ.

Τα τελευταία 24 χρόνια δραστηριοποιείται στην τοπική αυτοδιοίκηση με αποκλειστικό στόχο την προσφορά στο τόπο και τους συμπολίτες του.

Το 1990, σε ηλικία 23 ετών, εξελέγη για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Βουλιαγμένης, με το συνδυασμό του Γρηγόρη Κασιδόκωστα.
Υπηρέτησε το Δήμο για πέντε συνεχόμενες τετραετίες, από τις θέσεις του μέλους της Δημαρχιακής Επιτροπής, του Προέδρου των Σχολικών Επιτροπών και του Αντιδημάρχου, με αρμοδιότητες στους τομείς του Πρασίνου, του Περιβάλλοντος, της Καθαριότητας των Τεχνικών Υπηρεσιών, των Οικονομικών και της Διοίκησης. Παράλληλα, άσκησε καθήκοντα Αναπληρωτή Δημάρχου.

Το 2010 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος στον ενοποιημένο Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης με το συνδυασμό του Γρηγόρη Κασιδόκωστα και ορίστηκε Αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Διαφάνειας, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Πολιτικής Προστασίας. Το Μάρτιο του 2012 εξελέγη νέος Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, στη θέση του παραιτηθέντος Δημάρχου.

Πυξίδα δράσης στο έργο του ήταν και παραμένει το όραμα μιας σύγχρονης, πράσινης και λειτουργικής πόλης, με σεβασμό στον άνθρωπο στο περιβάλλον και στον πολιτισμό.

ΑΡΓΥΡΟΥΔΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

Τηλ.
email:
 

ΔΡΟΣΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ

Τηλ.
email:
 

ΚΑΣΙΔΟΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Στέλεχος Τουριστικών Επιχειρήσεων

Τηλ.
email:
 

Γεννήθηκε το 1958 και κατοικεί στη Βούλα .Είναι πτυχιούχος της Ανωτάτης Βιομηχανικής σχολής Πειραιά (Πανεπιστήμιο Πειραιά) και ομιλεί Αγγλικά .Είναι παντρεμένος με τη νηπιαγωγό-δασκάλα Ελένη Αγγέλη και έχει δύο κόρες την Έφη που είναι θεατρολόγος και την Ιωάννα ,τελειόφοιτη του οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. .
Έχει ειδικευτεί στην διαχείριση αποβλήτων στο Πανεπιστήμιο LEOBEN της Αυστρίας και ΝΗΤV της Ολλανδίας. Είναι επιχειρηματίας σύμβουλος επιχειρήσεων και μετέχει στα διοικητικά συμβούλια των Ανωνύμων εταιρειών ΑΝΚΕΛ ΑΕ ,ΕΔΑΚΕ ΑΕ και ENVIROREC ΑΕ ως Πρόεδρος ή διευθύνων σύμβουλος. Διετέλεσε μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Εθνικού Οργανισμού Εναλλακτικής Διαχείρισης συσκευασιών του ΥΠΕΚΑ και από το 2012 είναι διευθύνων εταίρος του αδειοδοτημένου συστήματος ανακύκλωσης αποβλήτων κατασκευών ΣΑΝΚΕ ΕΠΕ. .
Ο πατέρας του Γιάννης Κιούκης είχε εκλεγεί Πρόεδρος της Κοινότητας Βούλας το 1978 και πρώτος Δήμαρχος το 1982.Η συμμετοχή του Δημήτρη Κιούκη στην τοπική Αυτοδιοίκηση ξεκινά το 1984 με την εκλογή του ως Προέδρου του Συνοικιακού συμβουλίου Κάτω Βούλας ,ενώ το 1986 εκλέγεται Δημοτικός σύμβουλος. Το 1998 ηγείται ανεξάρτητου Δημοτικού συνδυασμού και λαμβάνει ποσοστό 45 % .Το 2006 ορίζεται αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών και πολεοδομίας την διετία 2006 και 2007 στον πρώην Δήμο Βούλας..Από τη θέση αυτή είχε την ευκαιρία να προωθήσει περιβαλλοντικά θέματα και θέματα ποιότητας ζωής ,όπως η ανακύκλωση, η ολοκλήρωση των κυκλοφοριακών μελετών ,των μελετών των ποδηλατόδρομων και της ελεγχόμενης στάθμευσης, η επέκταση του τραμ ,η κατασκευή δικτύου φυσικού αερίου κ.α.Σήμερα μετέχει στο Δημοτικό συμβούλιο και έχει αναλάβει καθήκοντα Αντιπροέδρου του Δημοτικού συμβουλίου.. .

 

ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Τηλ.
email:
 

ΜΠΕΛΕΤΣΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΣ

Τηλ.
email:
 

ΣΙΝΑ - ΧΟΒΡΗ ΜΑΡΙΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Τηλ. 6985-848888
email: JLIB_HTML_CLOAKING
Εχει εκλεγεί ως δημοτική σύμβουλος και έχει ορισθεί ως:
Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Παιδείας και Αθλητισμού
Αντιπρόεδρος Κοινωνικού Ξενώνα Βουλιαγμένης
Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής β’θμιας Εκπαίδευσης
Μέλος Οικονομικής Επιτροπής και μέλος Ποιότητας Ζωής

Η κοινωφελή της δραστηριότητα προέρχεται μέσα από τη συμμετοχή της σε συλλόγους και φορείς όπως:
Αθλητικός Όμιλος Βουλιαγμένης
Ναυτικός Όμιλος Κατοίκων Βουλιαγμένης
Χορωδία Βουλιαγμένης (Πρόεδρος)
UNESCO Νοτίων Προαστίων (υπεύθυνη Κοινωνικού Τμήματος)
Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία Επιτροπή Δραστηριότητας και Επιτροπή ΑμεΑ

Για πολλά χρόνια συμμετείχε σε Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, στο Σώμα Ελληνίδων Οδηγών ως Αντιπρόεδροςκαι αρχηγός τμήματος και στον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Βουλιαγμένης.
 
Επίσης έχει αναπτύξει φιλανθρωπική δράση στο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Βουλιαγμένης, στο Κάνε μία Ευχή, στο παιδικό Χωριό SOS, στο ΚΑΑΠΑ, και έχει συμμετάσχει στην πανηγυρική τελετή έναρξης και λήξης του 15ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Αστυνομίας.

Ο Δημήτρης Δαβάκης κατάγεται από την Μάνη Λακωνίας. Γεννήθηκε στην Καλλιθέα το 1968 και είναι μόνιμος κάτοικος των Δικηγορικών Βούλας από καταβολής του αφού ο πατέρας του εγκαταστάθηκε στην Βούλα το 1960. Είναι πατέρας ενός αγοριού 4 χρονών, του Νικόλαου Δαβάκη.

Τα μαθητικά του χρόνια φοίτησε έως και την Α’ Λυκείου στο Λεόντειο Λύκειο Νέας Σμύρνης και στην συνέχεια μεταγράφηκε στο νεοιδρυθέν την εποχή εκείνη 2ο Λύκειο Βούλας. Απέκτησε πτυχίο στο Marketing Management και εργάστηκε επί σειρά ετών αρχικά στην Merck Sharp & Dohme – ΒΙΑΝΕΞ και στην συνέχεια στην Bayer AG Ελλάς.

Η ενασχόληση του με τα κοινά άρχισε από νεαρή ηλικία. Ήταν και είναι ενεργό μέλος και πρόεδρος του συλλόγου Μανιατών Νοτίων Προαστίων ενώ διετέλεσε και Πρόεδρος των εξελεγκτικών επιτροπών της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Μάνης. Δραστηριοποιείται ακόμα ως μέλος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας "Κωνσταντίνος Καραμανλής, μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Ιατρικών Επισκεπτών, μέλος της εταιρίας Λακωνικών Σπουδών, μέλος του Συλλόγου Αποφοίτων Λεοντείου Λυκείου ενώ στο παρελθόν υπήρξε μέλος του ΔΣ του Ασκληπιείου Νοσοκομείου Βούλας, μέλος του ΔΣ ταμείου τραπεζών ΤΑΑΠΓΑ και μέλος του ΔΣ του ταμείου Πυροσβεστικού Σώματος.

Από το 2006 ασχολείται ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση ως δημοτικός σύμβουλος στο Δημοτικό Συμβούλιο της Βούλας όπου για δύο χρόνια προέδρεύσε στην Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Βούλας.

Το 2010 επανεξελέγη δημοτικός σύμβουλος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με τον συνδυασμό "Ανεξάρτητη Κίνηση Γρηγόρη Κασιδόκωστα". Κατά την διάρκεια της δεύτερης θητείας του στο Δήμο διετέλεσε Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Οικονομικών και Κοινωνικών Υπηρεσιών από το 2011 και ως τον Απρίλιο του 2012.

 

Ο Σπύρος Βαλάτας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968. Είναι παντρεμένος με την Τζώρτζια Ντούτσια και έχουν ένα γιό τον Δημήτρη. Κατοικούν στην Βούλα.

Είναι απόφοιτος του Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης, στο οποίο διετέλεσε Πρόεδρος του 15μελούς.

Είναι Αριστούχος Πτυχιούχος Οικονομικών, Χρηματοοικονομικών και Banking από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης στην Ελβετία.

Είναι κάτοχος με υποτροφία μεταπτυχιακού τίτλου Μaster in Business Administration από το ALBA Graduate Business School, το οποίο απέκτησε επίσης με Άριστα.

Για περισσότερο από είκοσι χρόνια έχει εργασθεί σε υψηλές διοικητικές θέσεις σε επενδυτικές, χρηματιστηριακές, ασφαλιστικές εταιρίες και τράπεζες.

Έχει ιδιαίτερη εξειδίκευση σε επενδύσεις, διαχείριση κεφαλαίων, συγχωνεύσεις και εξαγορές εταιριών, ιδιωτικές τοποθετήσεις κυρίως σε επενδυτικά κεφάλαια του εξωτερικού (hedge funds), καθώς επίσης σε αναδιαρθρώσεις χρεών και εταιρικών σχημάτων.

Έχει διατελέσει Επιστημονικός Συνεργάτης του Υφυπουργού Γεωργίας, και μέχρι πρόσφατα, Οικονομικός Σύμβουλος του Αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Είναι Ειδικός Ομιλητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Προπτυχιακό και Μεταπτυχιακό Τμήμα, στα μαθήματα Αγορές Χρήματος και Κεφαλαίου και Αγορές Παραγώγων Προϊόντων.

Σήμερα εργάζεται ως ανώτατο στέλεχος στην επενδυτική εταιρία Eurocorp Investment Services.

Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητήριου της Ελλάδος (Ο.Ε.Ε)

Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.

 

Ο Θάνος Ματόπουλος γεννήθηκε το 1962 στην Αθήνα. Είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη. Είναι μόνιμος κάτοικος Βούλας εδώ και περίπου μία εικοσαετία.
Είναι απόφοιτος του Ε' Λυκείου Αθηνών.
Έχει μεγάλη εργασιακή εμπειρία εργαζόμενος από το 1980 κυρίως ως υπεύθυνος καταστημάτων λιανικής πώλησης.
Η πολιτική και κοινωνική του δραστηριότητα ξεκινά πολύ νωρίς. Από το 1983 είναι δραστήριο και ενεργό μέλος των επιτροπών γειτονιάς για την διαφύλαξη του χαρακτήρα της περιοχής Αγ. Πολυκάρπου - Ελαιώνα και είχε ενεργή συμμετοχή στις παρεμβάσεις στον ΟΡΣΑ.
Στην περιοχή μας έγινε ιδιαίτερα γνωστός για τον σημαντικό και πρωταγωνιστικό του ρόλο σε συλλογικότητες και κινήματα πολιτών που είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών και των σχεδίων εκποίησης της δημόσιας περιουσίας (ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΑΡΗΣ - ΒΟΥΛΑΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ στα ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ πρώην ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΒΟΥΛΑΣ, ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΒΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ).
Πιστεύει ότι η Ριζοσπαστική κίνηση πολιτών είναι σε θέση να συγκρουστεί με τα τοπικά επιχειρηματικά συμφέροντα που καθορίζουν τις πολιτικές των σημερινών δημοτικών αρχών ώστε μαζί με τους δημότες να δημιουργήσουμε ένα δήμο αλληλεγγύης και συμμετοχής.

 

ΔΟΓΚΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
Επικεφαλής Συνδυασμού

Τηλ.
email:

 

ΠΑΣΑΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Επικεφαλής Συνδυασμού

Τηλ.
email: