ΨΑΛΛΙΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Γενικός Χειρουργός

Τηλ. 6972-006153
email:
Ιατρός Γεννήθηκε στη Μεθώνη Μεσσηνίας και κατοικεί στη Βούλα από το 1979.
Είναι παντρεμένος με την Υπαπαντή Μηλιανού και έχει δύο κόρες, τη Σταυρούλα και τη Γαλατιανή. Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από 28ετίας. Εργάζεται στο "Ασκληπιείο" ως Ιατρός Χειρουργός και υπεύθυνος επί 20ετία του Ενδοσκοπικού Ιατρείου.
Συμμετείχε ενεργά σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια με πολλές εργασίες και ανακοινώσεις (τρεις εξ'αυτών πήραν το Α' βραβείο σε διεθνή συνέδρια) ως και στη συγγραφή αρκετών ιατρικών βιβλίων. Μέλος και πρώην Πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων του "Ασκληπιείου".
Ασχολήθηκε επί 14ετίας από τη θέση του Προέδρου και Αντιπροέδρου με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Διετέλεσε Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων του Δήμου (1996-2000).
Από το 2003 έως και το 2010 ήταν Δημοτικός Σύμβουλος Βούλας. Η αγάπη του για τις ευαίσθητες ηλικίες τον ώθησαν να ασχοληθεί με τα παιδιά της Βούλας, από τη θέση του Αντιδημάρχου Παιδείας (2003-2004) και από τη θέση του Προέδρου της επιτροπής Παιδείας του Δήμου (2005-2007).
Από το 2006 έως και το 2010 ασχολήθηκε ενεργά από τη θέση του Προέδρου του ΚΑΠΗ Βούλας για τα προβλήματα της τρίτης ηλικίας και όχι μόνο.
Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας (2008-2009).

ΣΙΝΑ - ΧΟΒΡΗ ΜΑΡΙΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Τηλ. 6985-848888
email: JLIB_HTML_CLOAKING
Εχει εκλεγεί ως δημοτική σύμβουλος και έχει ορισθεί ως:
Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Παιδείας και Αθλητισμού
Αντιπρόεδρος Κοινωνικού Ξενώνα Βουλιαγμένης
Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής β’θμιας Εκπαίδευσης
Μέλος Οικονομικής Επιτροπής και μέλος Ποιότητας Ζωής

Η κοινωφελή της δραστηριότητα προέρχεται μέσα από τη συμμετοχή της σε συλλόγους και φορείς όπως:
Αθλητικός Όμιλος Βουλιαγμένης
Ναυτικός Όμιλος Κατοίκων Βουλιαγμένης
Χορωδία Βουλιαγμένης (Πρόεδρος)
UNESCO Νοτίων Προαστίων (υπεύθυνη Κοινωνικού Τμήματος)
Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία Επιτροπή Δραστηριότητας και Επιτροπή ΑμεΑ

Για πολλά χρόνια συμμετείχε σε Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, στο Σώμα Ελληνίδων Οδηγών ως Αντιπρόεδροςκαι αρχηγός τμήματος και στον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Βουλιαγμένης.
 
Επίσης έχει αναπτύξει φιλανθρωπική δράση στο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Βουλιαγμένης, στο Κάνε μία Ευχή, στο παιδικό Χωριό SOS, στο ΚΑΑΠΑ, και έχει συμμετάσχει στην πανηγυρική τελετή έναρξης και λήξης του 15ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Αστυνομίας.

Ο Σπύρος Βαλάτας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968. Είναι παντρεμένος με την Τζώρτζια Ντούτσια και έχουν ένα γιό τον Δημήτρη. Κατοικούν στην Βούλα.

Είναι απόφοιτος του Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης, στο οποίο διετέλεσε Πρόεδρος του 15μελούς.

Είναι Αριστούχος Πτυχιούχος Οικονομικών, Χρηματοοικονομικών και Banking από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης στην Ελβετία.

Είναι κάτοχος με υποτροφία μεταπτυχιακού τίτλου Μaster in Business Administration από το ALBA Graduate Business School, το οποίο απέκτησε επίσης με Άριστα.

Για περισσότερο από είκοσι χρόνια έχει εργασθεί σε υψηλές διοικητικές θέσεις σε επενδυτικές, χρηματιστηριακές, ασφαλιστικές εταιρίες και τράπεζες.

Έχει ιδιαίτερη εξειδίκευση σε επενδύσεις, διαχείριση κεφαλαίων, συγχωνεύσεις και εξαγορές εταιριών, ιδιωτικές τοποθετήσεις κυρίως σε επενδυτικά κεφάλαια του εξωτερικού (hedge funds), καθώς επίσης σε αναδιαρθρώσεις χρεών και εταιρικών σχημάτων.

Έχει διατελέσει Επιστημονικός Συνεργάτης του Υφυπουργού Γεωργίας, και μέχρι πρόσφατα, Οικονομικός Σύμβουλος του Αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Είναι Ειδικός Ομιλητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Προπτυχιακό και Μεταπτυχιακό Τμήμα, στα μαθήματα Αγορές Χρήματος και Κεφαλαίου και Αγορές Παραγώγων Προϊόντων.

Σήμερα εργάζεται ως ανώτατο στέλεχος στην επενδυτική εταιρία Eurocorp Investment Services.

Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητήριου της Ελλάδος (Ο.Ε.Ε)

Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.