Ενδιαφέρομαι για

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ-ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

Γενικά

ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΦΥΛΩΝ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ-ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

Προϊστάμενος : ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Τηλ.: 213-2019904

Fax: 210-8950421

E-mail: JLIB_HTML_CLOAKING

Κοινωνική Λειτουργός : ΧΑΤΖΑΤΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

Τηλ.: 213-2019906

E-mail: JLIB_HTML_CLOAKING

 

Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο

Στις 11 Σεπτεμβρίου 2012 υπεγράφη συμφωνητικό συνεργασίας μεταξύ του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών,του Δημάρχου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και της ΜΚΟ “ΑΠΟΣΤΟΛΗ” της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, για την ίδρυση παραρτήματος του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολή στον Δήμο μας.

Σκοπός του Κοινωνικού Ιατρείου-Φαρμακείου είναι η παροχή υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στους ανασφάλιστους πολίτες του Δήμου μας. Ταυτόχρονα υλοποιούνται προγράμματα πρωτογενούς και δευτερογενούς πρόληψης στην τοπική κοινωνία.

Το ιατρείο λειτουργεί με την παροχή υπηρεσιών από εθελοντές ειδικευμένους ιατρούς καθώς και από εθελοντές πολίτες του Δήμου μας για τη διοικητική, γραμματειακή και νοσηλευτική στήριξη, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο εθελοντών της υπηρεσίας μας.

Οι προϋποθέσεις για να εξυπηρετηθεί κάποιος από το Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο είναι να είναι άπορος, άνεργος και ανασφάλιστος.

Τα φάρμακα που παρέχονται από το Κοινωνικό Φαρμακείο έχουν διατεθεί από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών,από την ΜΚΟ “ΑΠΟΣΤΟΛΗ” .από χορηγούς δημότες και φαρμακοποιούς του Δήμου μας.

 

K2_LAST_MODIFIED_ON K2_THUAMEETE_NOVEMBER+0200RNOVEMBER_SHORTAMEET_1C2