Με τη στήριξη χορηγών διανεμήθηκε από το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Πασχαλινό Πακέτο αγάπης στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

 

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στο πλαίσιο των δράσεων αλληλεγγύης που αναπτύσσει για την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων, με την ευκαιρία των εορταστικών ημερών του Πάσχα, πραγματοποίησε στις 11 Απριλίου διανομή Πασχαλινού πακέτου στους ωφελούμενούς της.

 

Η έμπρακτη εκδήλωση κοινωνικής ευαισθησίας από συμπολίτες, επιχειρήσεις και φορείς της περιοχής, οι οποίοι προσέφεραν τρόφιμα μακράς διαρκείας, γλυκίσματα και δωροεπιταγές, υπήρξε πολύτιμη για την πραγματοποίηση της δράσης.

Η Δημοτική Αρχή, μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας ευχαριστούν για την πολύτιμη προσφορά τους:

Τον κύριο Αθανάσιο Μαρτίνο, την κυρία Μαρία Μαλευρή, τα καταστήματα Α.Β. Βασιλόπουλος Α.Ε., Ι. & Σ. Σκλαβενίτης Α.Ε.Ε, το Cafe – Bar - Restaurant «Family», τα αρτοζαχαροπλαστεία «Βενέρη», «Αρτόπολις» Βουλιαγμένης, «Αρτοποιήσιμο», «Χωριάτικο», «Μυλοπόταμος», «Μαριγώνης», το ζαχαροπλαστείο «Mon Quartier» τον Α.Σ.ΠΕ. «Θέτις Βούλας», το τμήμα AHEPA HELLAS HJ17 Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, τον Σοροπτιμιστικό Όμιλο «Νηρηίδες» και το 3ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Βούλας.