Με πέντε διαφορετικές εκδηλώσεις υποδέχεται ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης τις Απόκριες

Με πέντε ξεχωριστές εκδηλώσεις θα υποδεχτεί ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης τις απόκριες. Το πρόγραμμα που έχει διοργανώσει ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου, (ΟΑΠΠΑ) περιλαμβάνει εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους. Συγκεκριμένα:

 

«Τρελή Αποκριά»

Κεντρική πλατεία Βούλας (πλατεία Ιμίων), Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου ώρα 19:00

Υπαίθρια μουσικοχορευτική εκδήλωση με εθιμικά δρώμενα και παραδοσιακούς χορούς από το τμήμα παραδοσιακών χορών του Ο.Α.Π.Π.Α , με τον εκπαιδευτή Β. Κοντοχρήστο. Στη συνέχεια ατελείωτο γλέντι με τους «BronzaBanda». Το γνωστό συγκρότημα με τα χάλκινα ακούσματα και ρυθμούς ελληνικούς αλλά και balkan, σε ένα πρόγραμμα με ξέφρενο κέφι, χορό και τραγούδι.

Σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα μεταφερθεί στο πολιτιστικό Κέντρο «ΙΩΝΙΑ» Καραμανλή 18 (πλησίον Δημαρχείου Βούλας)

 

«Μια Ελλάδα τραγούδια»

Πολιτιστικό Κέντρο «ΙΩΝΙΑ» Καραμανλή 18 (πλησίον Δημαρχείου Βούλας) Σάββατο 10 Φεβρουαρίου ώρα 20:00.

Συναυλία με τη Στέλλα Καρύδα με τα καλύτερα λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια, που αγαπήσαμε , σιγοτραγουδήσαμε, αλλά και μουσικά στιγμιότυπα από την παράδοση της Κρήτης, Μ.Ασίας, Αιγαίου κ.α. Τη γνωστή ερμηνεύτρια συνοδεύει τετραμελές σχήμα μουσικών και τραγουδιστών. Τη μουσική επιμέλεια έχει ο Στέλιος Καρύδας.

                                         

«Πού κρύβεται ο βασιλιάς Καρνάβαλος»;

Πλατεία Ιμίων (Κεντρική Πλατεία Βούλας) Κυριακή 11 Φεβρουαρίου ώρα 10:00

Υπαίθρια παιδική εκδήλωση με παιχνίδια, εργαστήρια κατασκευής και  face painting, διαγωνισμούς χορού, τραγουδιού και καλύτερης αμφίεσης καθώς και πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους.

 

Κοσμικόν Κέντρο «Ο Παράδεισος»

Κεντρική Πλατεία Βούλας (πλατεία Ιμίων) Κυριακή 11 Φεβρουαρίου ώρα 13:00

Υπαίθρια μουσικο-θεατρική παράσταση με λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια πλαισιωμένα από χορευτικά και θεατρικά δρώμενα από τη μουσικο-θεατρική ομάδα μαθητών και αποφοίτων της Βούλας.

 

Στης Πλάκας τις Ανηφοριές

Δημοτικό Θέατρο Βάρης, (Άττιδος 7) Κυριακή 18 Φεβρουαρίου ώρα 19:00

Η Μικτή Χορωδία της Δημοτικής Ενότητας Βάρης θα τραγουδήσει αποσπάσματα από Οπερέτες του Νίκου Χατζηαποστόλου καθώς και Αθηναϊκές και Επτανησιακές Καντάδες, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Αιμίλιου Γιαννακόπουλου.

 

‘Όλες εκδηλώσεις είναι με ελεύθερη είσοδο.