Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Πολίτη ο Κώστας Σφέτσας

Στη θέση του εκλιπόντος Αντιδημάρχου Φιλάρετου Χατζηστεφάνου, ορίστηκε με την 576/2017 απόφαση του Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Σφέτσας. Συγκεκριμένα, βάσει της απόφασης, ο κ. Σφέτσας θα είναι Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Πολίτη και του μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες:

 

-Λειτουργίας των Κ.Ε.Π.

-Λειτουργίας Δημοτικής Συγκοινωνίας

-Λειτουργίας της ηλεκτρονικής πύλης καταγραφής προβλημάτων και αιτημάτων των πολιτών

-Λειτουργίας των εμποροπανηγύρεων

-Λειτουργίας της Γραμμής του Δημότη

-Επιμέλειας του εορταστικού διακόσμου

 

Επιπλέον με την ίδια απόφαση όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ασκεί ο αντιδήμαρχος Διοίκησης, Οργάνωσης-Προγραμματισμού Δημοτικού Έργου και Απασχόλησης, Παντελής Κασιδόκωστας.

Εν τη απουσία του ορισθέντος Αντιδημάρχου και αναπληρωτή Δημάρχου, τα καθήκοντα του αναπληρωτή Δημάρχου ασκεί ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Δόμησης, Νικόλαος Βάσης.

 

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία στον νέο Αντιδήμαρχο ενώ δήλωσε πως το «χαρτοφυλάκιο» Εξυπηρέτησης του Πολίτη δημιουργήθηκε με στόχο να αναδειχθεί ακόμα περισσότερο η ανθρωποκεντρική αντίληψη της σημερινής διοίκησης του Δήμου και να έρθουν ακόμα πιο κοντά οι υπηρεσίες του Δήμου στον πολίτη και την εξυπηρέτηση του. Τέλος, εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο νέος Αντιδήμαρχος θα ανταποκριθεί άριστα στα νέα του καθήκοντα.