Ενδιαφέρομαι για

Την “Πύλη Υγείας” Patient Link παρουσίασε ο Δήμαρχος στο 13ο συνέδριο του ΕΔΔΥΠΠΥ Τη δράση “Πύλη Υγείας” που έχει εφαρμόσει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης παρουσίασε ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος στο 13ο Συνέδριο του ΕΔΔΥΠΠΥ.

 

Στα πλαίσια της συνεχούς φροντίδας της υγείας των μελών των ΚΑΠΗ με σκοπό την πρόληψη, την ενημέρωση, την αγωγή υγείας και την έγκαιρη διάγνωση ασθενειών, σας ενημερώνουμε ότι για το μήνα Ιουλίου 2017 το πρόγραμμα Εθελοντών Γιατρών στα ΚΑΠΗ θα ειναι το εξής:

 

Μπορείτε κι εσείς να χαρίσετε ένα πολύτιμο δώρο ζωής, δίνοντας αίμα!

 

Ενισχύστε την Τράπεζα αίματος του Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης συμμετέχοντας στην εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιήσει η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017 και ώρα 10:00 - 13:00 στην αίθουσα «Ιωνία», επί της Λεωφόρου Κ. Καραμανλή 18 στη Βούλα, παραπλεύρως του Δημαρχείου.

 

Σας ενημερώνουμε ότι κατά τις ημέρες  που αναμένονται υψηλές θερμοκρασίες οι συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευπαθτυείς ομάδες (άστεγοι κ.λ.π.) μπορούν να φιλοξενηθούν στους παρακάτω κλιματιζόμενους χώρους:

K2_TUEPMEESTE_JUNE+0300RJUNE_SHORTPMEEST_0C2

Raous – Οίκος Eνοχής

 

Θεατρική παράσταση της εθελοντικής ομάδας της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου

 

Τι γίνεται όταν κληρονομείς ένα νοικιασμένο νεοκλασικό όπου μέσα δεν λειτουργεί ότι σου είπαν;Τι κάνεις όταν ξέρεις ότι εκεί κάποτε έζησε ο Άγγελος Σικελιανός; Κάνεις έναν οργανισμό. Παίρνεις επιχορήγηση από την Ευρώπη και παρουσιάζεις τίποτα από το τίποτα.

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης συμμετέχει στην 5η πανελλαδική εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού για την Ορθή Κατανάλωση του Αλκοόλ, που οργανώνει το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) υπό την Αιγίδα του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η εκστρατεία διεξάγεται με την αποκλειστική υποστήριξη της Diageo. Η Ελληνική Εταιρεία Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής Υγείας δημιούργησε με τη στήριξη της Diageo την ιστοσελίδα
http://www.socped.gr με συμβουλές για τους γονείς, προκειμένου να προστατέψουν τα παιδιά τους από την κατανάλωση αλκοόλ πριν τα 18.

 

 

Από τη Δευτέρα  12 Ιουνίου  ο χώρος Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου, επί της οδού Απόλλωνος 2 στη Βουλιαγμένη (πρώην Λιμεναρχείο), βρίσκεται πλέον στη διάθεση των συμπολιτών μας που είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο της Κοινωνικής Υπηρεσίας τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:

 

 

Στα πλαίσια της συνεχούς φροντίδας της υγείας των μελών των ΚΑΠΗ με σκοπό την πρόληψη, την ενημέρωση, την αγωγή υγείας και την έγκαιρη διάγνωση ασθενειών, σας ενημερώνουμε ότι για το μήνα  Ιούνιο 2017 το πρόγραμμα Εθελοντών Γιατρών στα ΚΑΠΗ θα είναι το εξής :

Τη δυνατότητα σε όλους του δημότες και κατοίκους της πόλης να αποκτήσουν ατομικό, σύγχρονο και ασφαλή ηλεκτρονικό ιατρικό φάκελο δίνει από σήμερα ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, στα πλαίσια της συνεργασίας του με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Προαγωγής και Αγωγής Υγείας. Η καινοτόμα αυτή δράση έχει ως στόχο, εκτός από τη δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν ηλεκτρονικό ιατρικό φάκελο (ΗΙΦ), την οργάνωση του τοπικού δικτύου επαγγελματιών Υγείας του Δήμου και την ανάπτυξη ισχυρών δεσμών μεταξύ των επαγγελματιών Υγείας και των κατοίκων της πόλης.

 

Τη δυνατότητα απόκτησης ενός σύγχρονου και ασφαλούς ηλεκτρονικού ιατρικού φακέλου θα έχουν από την 1η Ιουνίου όλοι οι δημότες και κάτοικοι του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Η δράση αυτή πραγματοποιείται στα πλαίσια της συνεργασίας του Δήμου με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων - Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ - http://www.eddyppy.gr/profil) και έχει στόχο την οργάνωση του τοπικού δικτύου επαγγελματιών Υγείας του Δήμου και την ανάπτυξη ισχυρών δεσμών μεταξύ τους και των κατοίκων της πόλης. Για το λόγο αυτό πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη συμμετοχή, εκδήλωση από την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου όπου παρουσιάστηκε στους επαγγελματίες υγείας το πρόγραμμα «ΠΥΛΗ Ενημέρωσης & Επικοινωνίας για την υγεία μου».

JLIB_HTML_PAGE_CURRENT_OF_TOTAL